Michelle Hodkin - Mara Dyer trilogy

Nos hát, ha egy olyan olvasmányra vágysz, ami nem egy kifejezett stílust, és kategóriát foglal magába, hanem több eltérőt akkor ezt mindenképp el kell olvasnod.

 Van egy fiatal nő, aki egy olyan trilógiát ad a könyv imádóknak, amitől egyszerre félsz, nevetsz, ledöbbensz, és érzed a szerelmet. Ez az írás ilyen, ezeket az érzések volt mikor egyetlen oldal olvasása után söprőt végig rajtam. Nem egy könnyű olvasmány, oda kell figyelni a csavarosabbnál csavarosabb fordulatokra, de nagyon megéri.

Az első könyv megtetszik, a másodikba beleszeretsz, a harmadik örökre fogságba tart majd. Szerintem egy könyv akkor az igazán jó, ha legalább egy olyan szereplő van benne, akivel az olvasó igazán azonosulni tud. Ebben a könyven én kettőt is találtam. Mind a két főszereplő olyan valaki, akivel teljes mértékig együtt tudtam érezni.

Maga a borító már igazán felkelti az ember figyelmét, utána elolvassa a leírás a hátoldalon, majd bele kezd és egyszerűen képtelen letenni, míg végig nem olvassa az egész trilógiát.

Szóval bárki, aki egy izgalmakkal és fordulatokkal teli könyvet keres, és nem fél félni akkor irány a könyvesbolt és tegyétek magatokévá ezt a remekművet.

Ajánló
Kommentek
  1. Én